'Avengers: Endgame'-regisseurs over een terugkeer naar Marvel Studios

'Avengers: Endgame'-regisseurs over een terugkeer naar Marvel Studios

Joe Russo ziet het zeker zitten.

Joe en Anthony Russo zitten achter de grootste Marvel-films tot nu toe. Hun grootste succes is natuurlijk Avengers: Endgame. Maar ze werken mogelijk aan meer.

De twee broers waren heel open over toekomstige Marvel-projecten die ze wel zouden willen maken, waaronder een Secret Wars-film. Tijdens de rode loper première van Spider-Man: No Way Home vertelden ze helemaal open te staan voor die film.

Een Secret Wars-film maken
Joe Russo sprak met ComicBook.com over een mogelijke terugkeer naar het MCU. Hij begon: "Een dezer dagen. We zullen moeten zien hoe het allemaal loopt. Ik weet niet wat ze gaan doen met al die personages."

Russo werd ook gevraagd of er actieve gesprekken plaatsvinden met Marvel Studios. Hij twijfelde even voordat hij met een reactie kwam.

"Wat kan ik zeggen? Kijk, we houden van deze mensen. Je weet dat ik niet direct kan zeggen of en wat we gaan doen, maar ik zou direct met hen samenwerken als ik die kans weer krijg. Het was de beste ervaring die we hebben gehad in onze carrière. Ze zijn als familie voor ons en we houden van hen, van het materiaal en de fans."

Mocht er zo'n live-action film komen, weten we ook dat de broers er de grootste film ooit van willen maken.

NieuwsFilm

meest populair