Jamie Foxx (Spider-Man: No Way Home) heeft spijt van zijn allergrootste fout

Jamie Foxx (Spider-Man: No Way Home) heeft spijt van zijn allergrootste fout

Het is niet te laat om dit alsnog recht te zetten!

Jamie Foxx is al decennia lang een bekend gezicht in Hollywood. De acteur heeft het dan ook druk, maar zegt hierdoor wel meerdere fouten gemaakt te hebben, voornamelijk wanneer het aankomt op zijn rol als vader.

De veelgevraagde acteur liet zich tijdens een recent interview uit hoe hij heeft gefaald als vader, aangezien hij er niet altijd is geweest voor zijn dochters. De 54-jarige Foxx blikt hier nu op terug.

Spijt
Zo zegt de acteur, vader van Corinne, 27, en Annalise, 12: "Soms moet je een vriend zijn en soms moet je een vader zijn. Ik heb het altijd proberen zo goed mogelijk te doen, maar ik zie nu wel in dat ik heb gefaald, aangezien ik niet altijd genoeg tijd heb vrijgemaakt voor mijn dochters..."

"Dit probeer je dan nog enigszins goed te maken, door ze naar Disneyland te brengen. Ik dacht dat dat alles zou oplossen en dat Mickey mijn problemen zou laten verdwijnen, maar zo gaat dat natuurlijk niet. Mijn dochter zei me toen ook: 'Ik heb geen Disneyland nodig, ik heb mijn vader nodig'. Dat komt hard aan..."

Fantastisch
Ondanks het feit dat Foxx gewoon door blijft acteren (zo zal hij ook weer te zien zijn in de nieuwe Spider-Man: No Way Home film) maakt hij nu meer tijd vrij voor zijn familie, iets waar hij totaal geen spijt van heeft.

"Het beste gevoel is wanneer je naar ze toe gaat, het woord 'papa' hoort en ziet hoe ze oplichten wanneer je een kamer binnenkomt. Het is fantastisch om ze te helpen en te steunen, maar dat is ook waar je naar streeft als vader. Je wil dat alles goed met ze gaat en daar zal ik mijn uiterste best voor doen".

NieuwsFilm

meest populair