'Jurassic World: Dominion' onthult gave nieuwe verhaaldetails

'Jurassic World: Dominion' onthult gave nieuwe verhaaldetails

Colin Trevorrow maakt een vette film met Jurassic World: Dominion.

Jurassic World: Dominion-regisseur Colin Trevorrow legt uit hoe zijn nieuwe film de klassieke formule van de dinoserie op z'n kop zet.

Na het immense succes van de eerste film was het een verrassing dat Trevorrow niet terugkeerde om ook het vervolg te regisseren. Maar hij staat nu weer aan het roer van de film, en brengt ons volgend jaar in de zomer de afsluitende film van de trilogie: Jurassic World: Dominion.

Jurassic World: Dominion-verhaal
Niet alleen laat de film ons nieuwe dinosaurussen zien, Trevorrow heeft ook andere manieren gezocht - en naar eigen zeggen gevonden - om de boel op z'n kop te zetten.

Allereerst breekt Jurassic World: Dominion volgens Trevorrow de formule van de franchise door af te wijken van de setting op een tropisch eiland. In plaats daarvan speelt de film zich af op een groter terrein en in de bredere wereld. De vorige films vertelden "ongeveer hetzelfde verhaal". Dat is nu wel anders.

"Dominion speelt zich over heel de wereld af, in heel veel verschillende locaties: de wildernis, in steden, woestijnen en in de sneeuw. Het is opwindend om te zien hoe die wezens zich in andere omgevingen bevinden, waar ze niet voor gemaakt waren. Ze groeiden op in een pretpark en nu zijn ze hier!"

NieuwsFilm

meest populair