Heeft ook Lady Gaga zin in een superheldenfilm?

Heeft ook Lady Gaga zin in een superheldenfilm?

Zeg nooit nee, maar het moet dan wel om een goed script gaan.

Vandaag de dag speelt zowat elke grote filmster wel een superheld in een Marvel of DC-film. Elk jaar weten beide studio's weer geliefde acteurs te strikken voor nieuwe projecten en nu lijkt het erop dat misschien ook wel Lady Gaga in de huid van een superheldin gaat kruipen.

Lady Gaga wist enkele jaren geleden hoge ogen te gooien in haar acteerdebuut A Star is Born. De actrice toonde recentelijk aan dat dit geen beginnersgeluk was, aangezien ze weer een sterke prestatie wist neer te zetten in Ridley Scott's House of Gucci. Tijdens een recent interview werd ze gevraagd of ze in een superheldenfilm zou willen spelen.

Reactie
Zo zei Lady Gaga: "Ik denk dat dat wel leuk zou zijn. Ik vind het sowieso heel lastig om te zeggen dat ik iets helemaal niet zou doen. Ik denk dat ik enkel niet geïnteresseerd ben in het doen van dingen die nergens toe dienen".

"Ik wil gaan voor rollen met een bepaalde betekenis en waar een echt goed verhaal achter schuilt. Dat is ook de reden waarom ik meedeed aan 'House of Gucci'. Ik dacht dat mijn personage, Patrizia Reggiani, een verhaal heeft dat het waard is om verteld te worden. Er was iets in het script dat echt waardevol was voor vrouwen en daar geef ik echt om. Het zou dan ook wederom om een goed script moeten gaan als ik het accepteer".

Nog een muzikant
Als Lady Gaga dit zou doen zou ze in de voetsporen treden van een andere bekende zanger, namelijk Harry Styles. Ondanks het feit dat hij al eerder in Dunkirk te zien was, is hij voornamelijk bekend als zanger, maar hij speelde ook mee in Eternals. De kans is blijkbaar groot dan hij terugkeert in de toekomst.

NieuwsFilm

meest populair