Stijlvolle nieuwe poster 'Matrix Resurrections' toont nieuwe nekplug

Stijlvolle nieuwe poster 'Matrix Resurrections' toont nieuwe nekplug

Over een week keren we eindelijk terug naar de Matrix!

Met nog maar dagen te gaan tot de release van The Matrix Resurrections, heeft Warner Bros. nu nog een gave nieuwe poster van de film onthuld.

Op de poster zien we duidelijk dat de bekende nekpluggen uit de filmreeks een stuk groter zijn geworden. Wat dat precies betekent voor het verloop van de film, zal volgende week blijken!

In een wereld van twee realiteiten, één het dagelijkse leven en één wat erachter zit, moet Thomas Anderson opnieuw kiezen of hij het witte konijn wil volgen. Keuze, hoewel een illusie, is de enige manier om in de Matrix te blijven of hem te verlaten, maar die keuze wordt wel strenger bewaakt en is gevaarlijker dan ooit.

Back to the Matrix
Resurrections is de vierde film in de franchise en speelt zich af na de gebeurtenissen van The Matrix Revolutions. We zien Keanu Reeves opnieuw als Thomas Anderson/Neo, maar ook franchise-alumni als Carrie-Anne Moss (Trinity) en Jada Pinkett Smith (Niobe) keren terug. Tot teleurstelling van veel fans is Laurence Fishburne niet van de partij als Morpheus. Nieuwkomer Yahya Abdul-Mateen II neemt deze rol (in een andere versie?) van hem over.

The Matrix Resurrections draait vanaf 23 decembe in de Nederlandse bioscopen.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair