Lady Gaga vroeg Bradley Cooper om advies voordat ze 'House of Gucci' rol aannam

Lady Gaga vroeg Bradley Cooper om advies voordat ze 'House of Gucci' rol aannam

Cooper en Lady Gaga werden close nadat ze naast elkaar speelden in A Star Is Born.

Lady Gaga onthulde dat ze "absoluut" Bradley Cooper om advies heeft gevraagd voordat ze een rol in de film House of Gucci aannam. De 35-jarige muzikante crediteerde de steun die ze van Cooper kreeg als wat haar in de positie bracht waar ze nu in zit.

"Bradley Cooper geloofde echt in mij voor de rol van Ally Maine in A Star Is Born. De manier waarop hij me in staat stelde om zowel dat personage als de soundtrack te leiden, het was echt het succes van onze artistieke samenwerking en ik denk dat het me gebracht heeft waar ik nu ben," zei Lady Gaga tijdens een optreden bij een Entertainment Weekly podcast.

Lady Gaga
"Ik ben in staat om veel scripts te lezen en met veel verschillende regisseurs te praten. Het is een echte eer." Lady Gaga's optreden als Patrizia Reggiani in House of Gucci heeft opnieuw Oscars-geruchten veroorzaakt voor de muzikale actrice.

"Ik heb Bradley jarenlang in vertrouwen genomen en ik heb altijd zijn steun en zijn advies en zijn gedachten over mijn toekomstige inspanningen op prijs gesteld," zei Lady Gaga. Ze speelde samen met Cooper in A Star Is Born uit 2018.

Chemie met Cooper
De chemie van de acteurs in de film wakkerde romance geruchten tussen de twee aan. Cooper beweerde dat de chemie tussen hem en Lady Gaga tijdens de film en de daaropvolgende optredens gewoon acteren was.

"Gewoon vanuit een persoonlijk oogpunt, het vermindert het angstniveau," liet de acteur weten. "Het is dat explosieve moment dat hen overkomt op een podium voor duizenden mensen. Het zou zo raar zijn geweest als we allebei op een kruk hadden gezeten met het gezicht naar het publiek." voegde hij eraan toe.

NieuwsFilm

meest populair