Marvel komt met grote onthullingen 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'!

Marvel komt met grote onthullingen 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'!

Eerste beelden verschijnen hopelijk snel online.

Let op: SPOILERS! Mocht je voor afgelopen zondag een moment hebben gevonden om Spider-Man: No Way Home in de bioscopen te zien, dan was er aan het einde een uitgebreide blik op een van de aankomende Marvel-films, Doctor Strange in the Multiverse of Madness... Ja, SPOILERS!

Zoals gewoonlijk heeft ook Spider-Man: No Way Home weer twee nafilmpjes. Dit keer was de aftercreditscène zelfs de eerste teaser trailer voor de eerst volgende film in de reeks, de tweede solofilm van Doctor Strange, de rol van Benedict Cumberbatch. Hieronder vijf grote onthullingen.

Shuma-Gorath te zien

In de beelden zien we Shuma-Gorath, de schurk die we in de comics veelvuldig tegenover de Sorcerer Supreme hebben gezien. Shuma-Gorath is het een eenogig monster en in de beelden zien we hem midden op straat in New York. Overigens wordt verwacht dat het monster in de film de naam Gargantos heeft. En dat komt omdat hij waarschijnlijk niet zo'n grote dreiging zal zijn als Shuma-Gorath in de comics.

Ms. America onthuld

Een paar keer zien we Doctor Strange samen met America Chavez van actrice Xochitl Gomez. Ze is te zien in haar iconische spijkerjasje uit de comics. Het personage kan portalen maken waarmee ze vrij door het multiverse kan reizen. Misschien wordt ze op den duur lid van de Young Avengers.

Baron Mordo is terug

Zoals verwacht keert Baron Mordo (Chiwetel Ejiofor) terug in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Mordo is nog steeds op zijn kruistocht om het universum te ontdoen van zijn zogenaamde tovenaarsprobleem. Hij vertelt Strange dat zijn "ontheiliging" van tijd en ruimte in No Way Home niet "ongestraft" zal blijven.

Wanda is terug

Wanda Maximoff a.k.a. Scarlet Witch is ook terug en ook dit was al bekend, uiteraard weer gespeeld door Elizabeth Olsen. Strange vraagt haar naar wat ze weet van de multiverse. Het is onduidelijk wat haar rol wordt in de film, al zien we haar ook in haar Scarlet Witch-kostuum. Maar of ze de grote schurk is...?

Doctor Strange vs. Doctor Strange

Het hoogtepunt uit de beelden is de What If...?-achtige situatie met twee Doctor Strange's. We krijgen een duistere alternatieve versie van Strange te zien, misschien wel dezelfde variant als in What If...? En dit heeft alles te maken met de zin "Ik hoop dat je het begrijpt. De grootste bedreiging voor ons universum... ben jij" die we horen van Mordo vlak voor de ontmoeting. "Het loopt nu uit de hand," horen we de creepy Strange daarna zeggen.

Of Marvel Studios de beelden binnenkort online zet, is nog niet bekend. Misschien verschijnt er wel een compleet andere, langere trailer. De film verschijnt begin mei in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair