Marvel geeft concept-art MCU-debutanten in 'Spider-Man: No Way Home' prijs

Marvel geeft concept-art MCU-debutanten in 'Spider-Man: No Way Home' prijs

Met onder meer de vijf grote schurken.

Via de vele berichten die online circuleren over de superheldenfilm Spider-Man: No Way Home werd bekend dat Marvel Studios en Sony Pictures in de promotie eigenlijk geen gebruik wilden maken van de schurken in de film. Dit gebeurde uiteindelijk wel, maar er zijn uiteraard wel enkele verrassingen. Hieronder zie je concept-art voor de nieuwkomers in het Marvel Cinematic Universe. Let op: GROTE SPOILERS!!!


Uiteraard zijn die schurken Doctor Octupus, Green Goblin, Electro, Sandman en Lizard. Het waren Peter Parker en Doctor Strange die in het begin van de film een spreuk vernaggelen waardoor de poorten van het Multiverse worden geopend. Hieronder de concept-art van de vijf grote schurken. Nogmaals: er komen SPOILERS!!


En dan die andere twee...
Mocht je nu nog lezen en geen SPOILERS willen lezen of zien, dan heb je een eventuele teleurstelling aan jezelf te danken. Op de website van Marvel zijn ook designs verschenen van de twee andere Spider-Mannen die zomaar in het universum van Tom Hollands Parker zijn belandt.

Uiteraard hebben we het dan over de Parkers van Tobey Maguire en Andrew Garfield, uit respectievelijk Sam Raimi's Spider-Man-films en de twee The Amazing Spider-Man-films.



NieuwsFilm

meest populair