Gekraakte 'Star Wars'-film opeens een stuk gelikter

Gekraakte 'Star Wars'-film opeens een stuk gelikter

Star Wars Holiday Special krijgt verbeterslag.

Mocht je ooit de The Star Wars Holiday Special hebben gezien dan kun je haast niet geloven dat dit goedkeurig heeft gekregen. Met een groot deel van de cast uit Star Wars uit 1977 verscheen een jaar later de gekraakte special. Een fan hoopt de boel nu iets verbeterd te hebben.

Star Wars Holiday Special, bedankt door George Lucas, kun je gewoon terugvinden op YouTube als een geripte VHS-versie. Veel verder dan de eerste paar minuten zullen de fans niet komen, aangezien de special bedenkelijk is. De 2.2 op de IMDb verklaart alles.

Upgrade voor Star Wars Holiday Special
Nu meldt Nerdist dat een YouTube-gebruiker genaamd Nick Acosta de special onofficieel heeft geremasterd in 4K / 60fps met behulp van "een combinatie van verschillende versies en software".

De YouTuber heeft een trailer in moderne stijl gemaakt voor de special waarin de resultaten van de remaster worden getoond. In onderstaande beelden zie je onder meer scènes uit de geanimeerde korte film Boba Fett, een glimp van Bea Arthur, Jefferson Starship en nog veel meer.


In Star Wars Holiday Special zie je rollen voor Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, James Earl Jones, Anthony Daniels en Peter Mayhew en de special verschenen op 17 november 1978. Han Solo en Luke Skywalker trekken ten strijde tegen het rijk om de familie van Chewbacca te bevrijden, zodat zij in de gelegenheid zullen zijn hun nationale feestdag te vieren.

NieuwsFilm

meest populair