'Ghost of Tsushima'-film moet het in één keer goed doen

'Ghost of Tsushima'-film moet het in één keer goed doen

Regisseur Chad Stahelski over Ghost of Tsushima.

Regisseur Chad Stahelski werkt druk aan een Ghost of Tsushima-film op basis van de PlayStation-game. In een nieuw interview gaat hij in op wat de kijker van hem mag verwachten.

De game Ghost of Tsushima werd ontwikkeld door Sucvker Punch Productions en is een actie-avontuur dat zich in het jaar 1274 afspeelt. We volgen een Jedi op het eiland uit de titel, met de naam Jin Sakai. Hij is de laatste Samoerai en het laatste lid van zijn clan.

Gevaarlijke strijd
Jin Sakai zweert wraak nadat de eerste Mongoolse invasie van Japan de inwoners van zijn gebied decimeert. Het leidt ook tot de ontvoering van zijn oom, waarna Sakai besluit de wegen van de Ghost te leren en het tegen de krachten van de vijand op te nemen.

De game was zo'n groot succes, dat al snel besloten werd door Sony Pictures om een film te bestellen. Stahelski vertelde tijdens een interview dat hij van plan is om de game nauw te volgen.

"We willen het gewoon goed doen. Je weet hoe het kan gaan bij een gameverfilming. Dus nemen we onze tijd en willen we het echt per se goed doen. We werken nauw samen met game-ontwikkelaars en zullen dat tonen wat er goed aan is. Fans zullen heel blij zijn met waar wij aan werken."

NieuwsFilm

meest populair