Positieve woorden over 'Blade' en 'Morbius' cross-over

Positieve woorden over 'Blade' en 'Morbius' cross-over

Het MCU en SSMU kan elkaar blijven opzoeken denkt Amy Pascal.

Begin volgend jaar verschijnt de Marvel-film Morbius in het Spider-Man Universe van Sony Pictures. Hoe dat universum exact wordt vormgegeven is nog steeds niet helemaal duidelijk, maar we weten dat in die wereld in ieder geval Venom, Morbius en Kraven the Hunter wonen.

Voorlopig weten we eigenlijk alleen iets over Venom, aangezien deze symbiot al twee films heeft gekregen. Daar komt met Morbius (Jared Leto) verandering in, al is nog steeds niet duidelijk of hij in hetzelfede univesrum leeft als Venom.

Crossover met Blade?
Vermoedelijk in 2023 verschijnt de film Blade in het Marvel Cinematic Universe. Net als Morbius is Mahershala Ali's Blade een vampier. Dus je zou denken: die twee moeten elkaar wel een keer gaan ontmoeten.

In gesprek met Geeks of Color werd de vraag gesteld aan Kevin Feige en Amy Pascal. En Pascal reageerde. "Blade en Morbius, dat is een leuk idee. Je kent hoe dat gaat met de toekomst, je weet nooit wat er gaat gebeuren. Er zijn allerlei mogelijkheden." Feige reageerde verder niet, maar het lijkt erop dat Sony en Marvel dus blijven samenwerken.



NieuwsFilm

meest populair