Check hier de griezelige eerste 9 minuten van 'Resident Evil: Welcome to Raccoon City'

Check hier de griezelige eerste 9 minuten van 'Resident Evil: Welcome to Raccoon City'

Resident Evil: Welcome to Raccoon City ziet er best tof uit.

Sony Pictures heeft de eerste negen minuten van Resident Evil: Welcome to Raccoon City vrijgegeven. De film is een adaptatie van de eerste twee Resident Evil-games en een reboot van de filmreeks.

Het verhaal draait voor een deel om Chris Redfield en de rest van zijn Special Tactics And Rescue Service (STARS) Team, dat onderzoekt wat er aan de hand was in het Spencer Mansion. Tegelijk probeert zijn zus Chris en rookie Raccoon Police Office Leon S. Kennedy te zombie-uitbraak in het stadje uit de titel te overleven. Dat is allemaal ogenschijnlijk verbonden aan het omineuze farmaceutische Umbrella-bedrijf.

Negen minuten
Resident Evil: Welcome to Raccoon City is in de Verenigde Staten nu op digitale platformen te koop. En om dat te vieren gaf Sony Pictures een video van de eerste negen minuten vrij. We zien in de video een jonge Claire en Chris Redfield in het weeshuis van het stadje, evenals een blik op Claire's terugkeer naar de stad als volwassene.

Check hier de eerste paar minuten:



Resident Evil: Welcome to Raccoon City werd best okay ontvangen door critici, maar wist qua box office nauwelijks een deuk in een pakje boter te slaan. Wereldwijd werd aan de box office slechts 31,7 miljoen dollar opgehaald. Dit verhaal zou dus goed al voorbij kunnen zijn.

NieuwsFilm

meest populair