Hoe kun je 'The Matrix Resurrections' toch kijken?

Hoe kun je 'The Matrix Resurrections' toch kijken?

De film verscheen deze week in de wereldwijde bioscoopzalen.

De ware liefhebbers van de Matrix-films balen op dit moment enorm. Vlak voor de release van de film werd uit angst voor de gevolgen van een nieuwe coronavariant onder meer de bioscopen gesloten. Dus géén The Matrix Resurrections voor de Nederlandse fans.

Toch zijn er enkele manieren om de film toch te kijken, zij het niet altijd goedgekeurd door de wet. De eerste, meest voor de hand liggende optie is om uit te wijken naar het buitenland.

In België gaan vanaf de tweede kerstdag nieuwe maatregelen in en vanaf die dag zijn ook daar de bioscopen dicht. In Duitsland kun je wel naar de bioscoop en dan geldt er naar verluidt de 2G-regel. Je hebt daar met na nasynchronisatie te maken. In Engeland zijn de bioscopen gewoon open.

Alternatieve manieren
De coronamaatregelen zorgen er ook voor dat er alternatieve kanalen worden gezocht door mensen die films echt willen zien. Dit kan uiteraard via illegale downloads, de film is immers al beschikbaar doordat de film op HBO Max staat.

Het kan ook op HBO Max. Als je nu hbomax.com bezoekt, dan krijg je de melding "Sorry, HBO MAX isn't available in your region yet." Maar er is een manier om toch betaalde toegang te krijgen. Met een VPN (Virtual Private Networks) weet de website niet waar je vandaan komt en kun je gewoon een abonnement aanvragen.

Wat zeg jij? Ga jij naar het buitenland uitwijken om Resurrections (of een andere film, zoals Spider-Man: No Way Home) in de bioscoop te zien? Of heb jij de film al via een alternatieve manier gekeken?



NieuwsFilm

meest populair