Deze levensechte Spider-Man uit 'Avengers: Infinity War' kost je 7000 piek

Deze levensechte Spider-Man uit 'Avengers: Infinity War' kost je 7000 piek

Leuk voor in de gang?

Na Spider-Man: Homecoming keerde de Spider-Man van Tom Holland terug in Avengers: Infinity War en het bekende Marvel-personage had een flinke rol in de strijd met Thanos. Nu is er de kans om die Infinity War-spidey in huis te halen. Op ware grootte.

De partij Queen Studios heeft namelijk een beeld ontworpen die nagenoeg levensecht is. Het ultrarealistisch beeld van de Wall-Crawler kun je zelfs komen. Je moet wel diep in de buidel tasten en uiteraard een plekje in huis hebben.

Levensechte Spider-Man voor 7000 piek
Mocht je nog ergens zo'n 7000 euro hebben liggen, dan kun je hem nu voorbestellen op de website Queen Studios. Het Iron Spider-beeld is gemaakt van polystone en is 192 cm hoog, 97 cm breed en 108 cm diep. Een omschrijving:

"Het Queen Studios-team heeft het beeld gemaakt van polystone en heeft het verzamelobject in beperkte oplage met adembenemende nauwkeurigheid gebeeldhouwd, waarbij elke lijn en elk contour is gereproduceerd. Ten slotte hebben de kunstenaars van Queen Studios het standbeeld vakkundig beschilderd om de metallic blauwe en rode look van het harnas vast te leggen, met gouden versiering."



NieuwsFilm

meest populair