Poll: Slechtste films die $1 miljard opleverden

Poll: Slechtste films die $1 miljard opleverden

Al 48 films gingen Spider-Man: No Way Home voor.

Na aankomende weekend staat Spider-Man: No Way Home op een opbrengst van meer dan één miljard dollar wereldwijd. De Marvel-film is de eerste film sinds Star Wars: The Rise of Skywalker uit 2019 die voorbij de ooit zo magische grens is gegaan.

Als we kijken naar die lijst, dan zien we dat er negen animatiefilms meer dan 1 miljard hebben opgehaald. Die films hebben we uit onderstaande poll geschrapt, aangezien we het op FilmTotaal over het algemeen over live action-films hebben.

Daarnaast zien we dat er vijf films voorbij de 2 miljard dollar-grens zijn gegaan, met Avatar, Avengers: Endgame, Titanic, Star Wars: Episode VII - The Force Awakens en Avengers: Infinity War. Slechts vier andere films wisten ook voorbij de grens van 1,5 miljard te gaan.

Slechtste $1 miljard-film
We kunnen uiteraard vragen wat je de beste film in de lijst vindt, maar in dit geval vragen we je op de slechtste film in de reeks aan te klikken. Onder de poll kun je aangeven waarom en eventueel ook aanstippen welke film je het beste vindt in deze lijst.

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair