'The Batman' is een oorsprongsverhaal voor Catwoman

'The Batman' is een oorsprongsverhaal voor Catwoman

Zoe Kravitz over haar rol.

Zoe Kravitz zegt dat The Batman dienst doet als oorsprongsverhaal voor Selina Kyle's Catwoman. We zien haar in haar vroege dagen een beetje wisselen tussen het leven van een heldin en het leven van een crimineel.

The Batman speelt zich af in het tweede jaar waarin de Dark Knight de criminaliteit bestrijdt. Bruce Wayne ontdekt een diepgaand web van corruptie in Gotham City dat verbonden is aan zijn eigen familie. De opkomst van The Riddler, een seriemoordenaar die het voorzien heeft op de elite van de stad, maakt het onderzoek moeilijker.

The Batman en Catwoman
In een recent interview met Empire Magazine gaf Kravitz wat nieuwe informatie over haar rol als Catwoman in The Batman. De actrice omschrijft de film als een oorsprongsverhaal voor het personage, dat net begint uit te vogelen "wie ze is" in de moreel grijze wereld van Gotham City.

Kravitz aan het woord:

"Dit is een oorsprongsverhaal voor Selina. Dus dit is echt het begin voor haar, waarin ze nog uitvogelt wie ze is, buiten een persoon die probeert te overleven. Ik denk dat er veel ruimte om te groeien is en ik denk dat we gaan zien wat zij wordt en weet zeker dat ze een femme fatale zal zijn."

NieuwsFilm

meest populair