Tom Holland verpestte deze 'Avengers: Endgame' scène

Tom Holland verpestte deze 'Avengers: Endgame' scène

Acteur Tom Holland haalt wat herinneringen op.

Tom Holland ging enigszins de mist in tijdens de opnames van Avengers: Endgame. De acteur had een mooie rol aan het einde van die gigantische film.

Op het moment dat Spider-Man samen met de rest van de mensheid weer terug het bestaan in geknald wordt door de Hulk, zien we hoe de helden zich verzamelen om het nog eenmaal tegen Thanos en zijn legers op te nemen. Captain America zegt, terwijl hij Mjolnir in handen heeft, heel zacht: "Avengers, assemble!" Maar dat moment lukte Holland bijna niet te doen wat hij moest doen.

Momentje fout doen
Holland sprak met Rotten Tomatoes in het kader van een terugblik op zijn zes Marvel-films tot nu toe. Hij ging daarbij flink de mist in.

"Ik hou van die scène in Endgame, waarin Captain America met dat buitengewone shot de hamer vangt en roept: 'Avengers, assemble'," aldus Holland. "Chris Evans stond vier of vijf mensen van mij vandaan en de instructie was: 'Zodra hij 'assemble' zegt, moet iedereen schreeuwen en richting de vijand rennen'. Maar hij stond zo ver van mij vandaan dat ik hem niet kon horen, want hij heeft het tegen zichzelf."

"Dus hij zei: 'Avengers' en dan begon ik al te brullen en rende ik in mijn eentje weg. Ik had misschien wel tien meter gerend en moet me toen omdraaien en teruglopen richting alle helden uit mijn jeugd en sorry zeggen dat het mis ging."

NieuwsFilm

meest populair