Dit moet de toekomst van James Bond worden volgens de cast van 'No Time to Die'

Dit moet de toekomst van James Bond worden volgens de cast van 'No Time to Die'

No Time to Die is het einde van 'n tijdperk.

Enkele castleden van No Time To Die onthullen wat zij heel graag zien in de toekomst van James Bond. Na vijftien jaar nam acteur Daniel Craig afscheid van de rol en is 't nu aan een nieuwe acteur om het stokje over te nemen.

In een interview met de site Screen Rant vertellen twee van de castleden, David Dencik en Naomie Harris over wat voor hen de nieuwe richting van de franchise zou moeten zijn.

Een nieuwe kant op
007 gaat sowieso een nieuwe richting op. Elke keer als een nieuwe acteur het overneemt, zien we een opfrissing van de boel. Voor Dencik is het van belang dat de franchise de traditie volgt.

"Je wil trouw aan de kern blijven, niet te creatief zijn. Dus ik denk dat ze dat in overweging moeten nemen," begon Dencik. "Ze moeten niet te losjes zijn als ze besluiten hoe ze het willen weergeven. Je moet dus steunen op het nalatenschap van alle Bond-films, maar ook steunen op wat Daniel Craig met zich meebracht naar de films en het personage. Ik bedoel, sommige van de scènes in Casino Royale met Eva Green, zijn echt goed drama, zijn sterk gespeeld en ik hoop dat ze die elementen meenemen."

Harris wil vooral ook graag terugkeren. "Ik zou het echt geweldig vinden. Ik houd van de franchise. Ik hou van iedereen die betrokken is en vond het geweldig dat Bond mij geholpen heeft mijn carrière nieuw leven in te blazen. Ik zou er deel van willen blijven. Maar tegelijk wil ik ook dat Bond gaat waar hij heen moet gaan. Wat ook maar het beste werkt voor de franchise."

NieuwsFilm

meest populair