Mooie Gal Gadot viert 'Wonder Woman 1984' met onthullende foto's

Gal Gadot geeft weer wat moois prijs.

Zo'n jaar geleden durfde Warner Bros. het om Wonder Woman 1984 uit te geven in de wereldwijde bioscoopzalen, waar dat mogelijk was. Na een duidelijk zwakker ontvangst in vergelijking met de voorganger was de box office-omzet ook zwak, met nog geen $50 miljoen in de States en $167 miljoen wereldwijd.

Wat wel weer mooi is aan de superheldenfilm, is de aanwezigheid van actrice Gal Gadot als Diana Prince alias Wonder Woman. Ze vliegt, springt en duikt weer rond in haar herkenbare deels goud gekleurde kostuum. Voor de liefhebbers geen straf om naar te kijken.

Wonder Woman 1984 één jaar oud
De 200 miljoen kostende film is dus zo'n jaar oud en dat viert Gadot met een flinke reeks foto's vanaf de set. We zien haar weer in kostuum tijdens opnames voor verschillende scènes. We zien haar met onder meer Kristen Wiig (Barbara Ann Minerva / Cheetah), Chris Pine (Steve Trevor) en regisseur Patty Jenkins.

"WW84 is een jaar oud! 💫 Ik kan niet geloven dat het een heel jaar geleden is dat deze ongelooflijke film uitkwam en zoveel harten raakte!" schijft Gadot bij onderstaande foto's. Heb jij ook zo van de film genoten?



NieuwsFilm

meest populair