Deze 'Karate Kid'-ster gaat niet meer terugkeren

Deze 'Karate Kid'-ster gaat niet meer terugkeren

Jackie Chan hoef je niet te verwachten.

Voordat Cobra Kai op Netflix de harten van fans veroverde met zijn voortzetting van het Karate Kid-verhaal, kwam Sony met een moderne versie van het verhaal waarin Jackie Chan en Jaden Smith de hoofdrollen speelden.

De film Karate Kid was in 2010 een prima poging om de geest van de oorspronkelijke films te vangen. Maar hij speelde zich af in een andere realiteit dan die waarin Mr. Miyagi (de centrale figuur in de franchise tot dan toe) leefde. Toch rees bij fans de vraag of Jackie Chan bijvoorbeeld een oversteek zou kunnen maken naar de Cobra Kai-serie.

Helaas niet!
De populaire Netflix-serie Cobra Kai heeft al een boel personages uit de eerste drie films teruggebracht. De meest recente is Thomas Ian Griffith's Terry Silver, die verschijnt in het vierde seizoen van de serie. Maar acteur Ralph Macchio kan zich niet voorstellen dat zo'n revival erin zit voor Jackie Chan.

"Iedereen die Mr. Miyagi kende en interactie met hem heeft gehad, behoort voor onze serie tot het canon, voor de Cobra Kai-serie," legde Macchio uit in een nieuw interview met Jake's Takes.

Aangezien de serie verbonden is aan alle personages rond Mr. Miyagi, en Jackie Chan daar niet in zit, is dat dus geen mogelijkheid. Wel zou het kunnen dat Hilary Swank terugkeert in de franchise, want haar personage had wel een connectie met Miyagi. "Iemand als Julie Pierce kende Miyagi wel. Dus dat kan dan weer wel", aldus Macchio.

NieuwsFilm

meest populair