Nieuwe synopsis 'The Batman' zegt iets over Batman en Catwoman

Robert Pattinson en Zoë Kravitz het centrum van de film.

Over ruim twee maanden verschijnt de nieuwe grote DC-film The Batman in de Nederlandse bioscopen. Warner Bros. heeft als doel een groots film- en serie-universum te lanceren in de bioscoopzalen en op HBO Max.

Onderstaande nieuwe synopsis komt via Comicbook.com dat de tekst vond op de website van de Duitse bioscoopketen Cinemaxx. Het lijkt erop dat Batman (Robert Pattinson) en Catwoman (Zoë Kravitz) elkaar uit hun jeugd kennen.

"Donkere, stijlvolle hervertelling van de strijd van de Dark Knight tegen de misdaad in Gotham. Gotham wordt getroffen door een gruwelijke reeks misdaden die de politie al een tijdje niet aankan. Bruce Wayne alias Batman doet wat hij kan, maar bereikt ook zijn grenzen. De pinguïn heeft een rol in, maar hij is er slechts één in het moeras van misdaad van de stad. De verschijning van zijn jeugdvriend Selina Kyle alias Catwoman zorgt voor extra emotionele verwarring bij de boze voorvechter voor gerechtigheid."

4K-trailer The Batman
Regisseur Matt Reeves (War for the Planet of the Apes) zette na de release van de nieuwe trailer gelijk ook de 4K-versie van de trailer online. Mooi voor op je 4K-scherm.


En hieronder ook nog een soort van nieuwe poster, een design dat gebruikt werd voor de meest recente editie van Empire Magazine. The Batman draait vanaf 3 maart in de Nederlandse zalen.



NieuwsFilm

meest populair