'The Expendables 4'-actiester over z'n samenwerking met Sylvester Stallone

'The Expendables 4'-actiester over z'n samenwerking met Sylvester Stallone

Iko Uwais komt bij The Expendables van Sylvester Stallone.

The Expendables 4-acteur Iko Uwais sprak recent in een interview over hoe het nou eigenlijk is om te werken met iemand als Sylvester Stallone aan een nieuwe film.

De The Expendables-franchise werd in 2010 gelanceerd en was in basis een hommage aan actiefilms en -sterren uit de jaren tachtig en negentig. Hoewel de drie films die tot nu toe verschenen nogal gemixt ontvangen werden door critici, heeft de boel box office succes weten te boeken.

The Expendables 4 maken
Vlak na de release van de meest recente film in de franchise werd de vierde film al aangekondigd. Maar er waren heel wat problemen gaande; Stallone vertrok bijvoorbeeld even na creatieve meningsverschillen met de studio, maar na wat ontwikkelingen was hij terug.

En dus komt er een nieuwe film, waarin Uwais de rol van een voormalig militair speelt die nu wapenhandelaar is en een heel eigen leger heeft.

Okezone sprak met Uwais over de productie. Tijdens het interview vertelde Uwais: "Ik vind het enorm waardevol om met deze welbekende acteurs te mogen werken; zij hebben zoveel ervaring. Er zijn een boel dingen die we over hen delen denk ik, voorbij de gewone verwachtingen die je sowieso al koestert."

NieuwsFilm

meest populair