Dwayne 'The Rock' Johnson deelt een zeer motiverende video voor 2022

Dwayne 'The Rock' Johnson deelt een zeer motiverende video voor 2022

Volgens de megaster is het nergens voor nodig om te wachten.

Dwayne 'The Rock' Johnson roept zijn fans om op direct aan de slag te gaan met hun doelen die zij in het nieuwe jaar willen realiseren. Volgens de Hollywoodster is het nergens voor nodig om te wachten tot na de jaarwisseling.

"Ik heb net mijn tweede cardiosessie van vanochtend achter de rug. Ik ben vandaag echt als een gek aan het trainen en ga zo nog aan de slag met gewichten", begint Johnson zijn motiverende video.

Vervolgens maakt hij een grap over het poppenhuis wat op de achtergrond te zien is. "Hier zie je al mijn speelgoed, voor het geval mijn kinderen willen spelen met mijn poppen".

Johnson vindt het belangrijk dat zijn fans weten dat het uitstellen van doelen nergens goed voor is.

"Ik weet dat veel van jullie, net als ik, het nieuwe jaar zien als het moment om weer fanatiek aan de slag te gaan met trainen, maar ik ben direct na de kerst begonnen", zegt hij. "De tol van spijt weegt namelijk veel zwaarder dan de tol van discipline".

Hoe bedoelt hij dat? "Je wilt niet op een dag wakker worden met het gevoel dat eerder aan iets had moeten beginnen. Als je het idee hebt dat je iets wilt doen, moet je er direct voor gaan".



NieuwsFilm

meest populair