Brie Larson in opvallend topje dat inkijk geeft

Brie Larson in opvallend topje dat inkijk geeft

De Captain Marvel-actrice traint haar lichaam.

Als je een superheld speelt, dan moet je over het algemeen strak in het vel zitten. Ze zijn immers supersterk. Actrice en Oscarwinnares Brie Larson is dan ook vaak in de gym te vinden, want ze kan zomaar moeten opdagen voor een bijdrage als Captain Marvel in het Marvel Cinematic Universe.

De in Sacramento, Californië geboren blondine won voor haar aandeel in het aangrijpende Room uit 2015 een Oscar voor Beste actrice. Zoals vaker zette zo'n prestatie de deur open naar blockbusterland.

Via Kong: Skull Island uit 2017 belandde Brie in de Marvel-filmwereld, als Carol Danvers / Captain Marvel. We zagen haar tot op heden in de aftercreditscènes van Avengers: Infinity War en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings en ze speelde in haar solofilm Captain Marvel en Avengers: Endgame. Volgend jaar zit ze waarschijnlijk in de serie Ms. Marvel en in 2023 in The Marvels.

Fit lichaam op Insta
Op Instagram toonde Brie haar menselijke krachten in de gym, aan haar bijna zeven miljoen volgers. We zien haar in een outfitje met een topje die aan de voorkant een inkijkje geeft. Get it on Brie!


Zien hoe de 31 jarige Brie Larson haar fitte lichaam toont in de gym? Check de beelden hier op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair