3 spannende thrillers die nu gewoon op Netflix staan

3 spannende thrillers die nu gewoon op Netflix staan

Een prima avondje vermaak.

Op Netflix vind je veel thrillers. Niet al deze films zijn even goed, maar onderstaande 3 uiteenlopende thrillers zijn zeker de moeite waard. Heb je zo nog niet gezien? Zet ze op je watchlist!

Hypnotic

Regie: Matt Angel, Suzanne Coote | Hoofdrollen: Jason O'Mara, Kate Siegel, Dulé Hill, Luc Roderique, Lucie Guest, Darien Martin, Jaime M. Callica, Tanja Dixon-Warren | Kijk nu



Jenn heeft het gevoel dat ze persoonlijk en professioneel in een diep dal zit. En dus roept ze de hulp van een hypnotherapeut in, waarna ze belandt in een dodelijk spelletje met haar geest op het spel.

Red Dot

Regie: Alain Darborg | Hoofdrollen: Johannes Kuhnke, Anastasios Soulis, Nanna Blondell, Kalled Mustonen| Kijk nu



Wanneer Nadja zwanger raakt, reist ze samen met David naar het noorden van Zweden voor een romantische wandeltocht, in de hoop hun relatie weer nieuw leven in te blazen. Deze trip verandert echter in een totale hel. Wanneer er een rode laserpunt op hun tent verschijnt en iemand het op hun gemunt lijkt te hebben, wordt het stel gedwongen om op de vlucht te slaan. Ze rennen voor hun leven, midden in de woeste wildernis, terwijl een onbekende schutter ze op de hielen zit.

A Fall from Grace

Regie: Tyler Perry | Hoofdrollen: Tyler Perry, Phylicia Rashad, Sandra Ellis Lafferty, Cicely Tyson, Adrian Pasdar, Mehcad Brooks, Michael Edward Rose | Kijk nu



A Fall from Grace draait om Grace, die door haar man wordt verlaten voor een minnares. Wanneer de knappe charmeur Shannon in haar leven verschijnt, lijkt ze er bovenop te komen. Maar als ook hij een wolf in schaapskleren blijkt, draait Grace door. Haar enige bondgenoot in een web vol leugens is de onervaren advocate Jasmine.

NieuwsFilm

meest populair