The Rock NIET in 'Fast & Furious 10' en kraakt manipulerende Vin Diesel

The Rock NIET in 'Fast & Furious 10' en kraakt manipulerende Vin Diesel

Even geleden leek Diesel het toch anders te willen.

De afgelopen tijd kwamen de acteurs Dwayne Johnson en Vin Diesel regelmatig in het nieuws over de toekomst van The Rock in de Fast & Furious-franchise. De twee zouden meningsverschillen hebben en die blijken nog niet opgelost.

Het gekibbel tussen de twee lijkt op een verbaal WWE-gevecht. Waar Diesel even geleden verzoenend leek, is Johnson nu glashelder. Hij keert NIET terug in de franchise voor Fast & Furious 10. Hij sprak erover met CNN.

The Rock hard over manipulatie Vin Diesel
"Ik heb Diesel persoonlijk verteld dat ik niet terugkeer in de franchise. Ik had mijn keuze gemaakt en was hartelijk in mijn woorden. Ik zei dat ik de cast altijd zou steunen en altijd zou pleiten voor het succes van de franchise, maar dat er geen kans is dat ik zal terugkeren," legde Johnson uit.

"Vins recente openbare post was een voorbeeld van zijn manipulatie. Ik vond het niet leuk dat hij zijn kinderen in de post noemde, evenals de dood van Paul Walker. Laat hen erbuiten. We hebben hier maanden geleden al over gesproken en we leken elkaar toen te begrijpen."

Het mag duidelijk zijn dat Johnson niet terugkeert in deel tien. Het is nog maar de vraag of hij wel opdraagt voor het vervolg op Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw.

NieuwsFilm

meest populair