Kan dit personage buiten het MCU ook de hamer van Thor optillen?

Kan dit personage buiten het MCU ook de hamer van Thor optillen?

Uiteraard een grap, maar het zou best geinig zijn om dit in een film te zien.

In de films in het Marvel Cinematic Universe keert regelmatig terug wie wel en wie niet de hamer van Thor kan tillen. Alleen Thor zelf zou "worthy" genoeg zijn om zijn Mjolnir in beweging te krijgen. Toch blijken ook Odin, Vision, Hela en Steve Rogers de hamer te kunnen gebruiken.

In Thor: Love and Thunder zal er nog een personage bij komen en dat is Jane Foster (Natalie Portman) die zich zal ontpoppen tot Mighty Thor.

Maar welk DC-personage is "worthy"?
De kans dat we het ooit op het witte doek zullen zien lijkt tot op heden klein, maar je zou je kunnen afvragen welke DC-personage "worthy" is om de hamer in beweging te krijgen. Zack Stentz, schrijver van de eerste Thor, heeft hierover zijn eigen idee.

"Ik geloof dat ik de enige persoon ben die heeft geschreven aan zowel 'Thor' als de Joe West van Jesse Martin. Ik verklaar dat dit canoniek juist is," grapt Stentz in een reactie op de suggestie van een fan dat Joe West, de adoptievader van Barry Allen/The Flash, het enige DC-personage is die de Mjolnir kan optillen. Stentz was ook als schrijver betrokken bij de tv-serie The Flash.



NieuwsFilm

meest populair