Ook de cast van 'The Matrix Resurrections' begreep niets van de film

Ook de cast van 'The Matrix Resurrections' begreep niets van de film

The Matrix Resurrections verwart sommige mensen nogal

The Matrix Resurrections is de vierde film in de sci-fi / actiefranchise. De eerste film was behoorlijk goed te begrijpen, en bracht wat grote ideeën naar het publiek. De vervolgen gingen een stuk verder en waren niet altijd even goed te volgen.

Dat geldt ook voor The Matrix Resurrections, dat we helaas in Nederland nog niet in de bioscoop kunnen zien door de sluiting wegens coronamaatregelen. In een nieuw interview vertelde actrice Priyanka Chopra dat ze tijdens de opnames al soms moeite had met het volgen van de film.

The Matrix Resurrections begrijpen
"Het waren veel woorden en een boel van mijn werk hield in dat ik maar met woorden moest sproeien en zij deden alsof ze naar mij luisterden," begon Chopra tegenover Entertainmetn Weekly. "Toen ik de scène opnam, was ze heel duidelijk, maar een keer maakte ik een fout en zeiden zij: 'we willen dat je over je personage vertelt' en dacht ik: 'ik wil het niet verpesten, ik kan echt niets fout zeggen'. Dus ik belde Lana en vroeg haar wat ik kon vertellen. Ze vertelde maar liefst twintig minuten wat ik kon vertellen, maar ik had echt geen idee van wat ze zei. Ik was nog meer in de war dan eerst."

Die ervaring wordt gedeeld door Yahya Abdul-Mateen II: "Dat is grappig hoe je het zegt, want ik liep soms binnen met een vraag en dan ging ik een minuut of tien met haar in gesprek en dacht ik daarna: 'goh, ik had het liever niet gevraagd want ik ben nu nog meer in de war dan eerst'."

En ook Jessica Henwick, die te zien is als de hacker Bugs, had er wel eens moeite mee. "Ik weet nog dat ik een keer probeerde in gesprek te gaan met haar over Bugs, maar ik gaf het heel snel op want elke keer dat ik dat deed, ging zij in op het leven. Ik realiseerde me dat ze dat niet wilde tenzij ik op de set was."

NieuwsFilm

meest populair