Hoe je 'Harry Potter: Return to Hogwarts' toch kunt kijken

Hoe je 'Harry Potter: Return to Hogwarts' toch kunt kijken

Wil jij de Harry Potter-special zien? Dit zijn de mogelijkheden.

Met de komst van Netflix was er opeens een kanaal waarop je heel wat films en series van verschillende studio's op één plaats kon zien. De pret is van korte duur. De afgelopen jaren komen er steeds meer diensten bij en dit jaar debuteert in Nederland HBO Max.

En HBO Max biedt vele films en series van onder meer Warner Bros. en HBO. De streamingdienst timmert hard aan de weg om met veel exclusieve content te komen. Zo verschijnen er ook reünie-specials van de grootste titels. Afgelopen zaterdag debuteerde Harry Potter: Return to Hogwarts.

Toch Harry Potter: Return to Hogwarts zien?
Er zijn meerdere manieren om Harry Potter: Return to Hogwarts met Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson toch te kijken. De makkelijkste manier lijkt een illegale download. We moedigen dit uiteraard niet aan, maar de ware fan zal zich waarschijnlijk niet in kunnen houden.

Het kan ook op HBO Max. Als je nu hbomax.com bezoekt, dan krijg je de melding "Sorry, HBO MAX isn't available in your region yet." Maar er is een manier om toch betaalde toegang te krijgen. Met een VPN (Virtual Private Networks) weet de website niet waar je vandaan komt en kun je gewoon een abonnement aanvragen.

Vanaf 1 januari is al heel veel HBO-content van Ziggo Movies & Series verdwenen en dat wijst erop dat HBO Max snel naar Nederland komt. Wanneer is nog onduidelijk. Je kunt eventueel naar Spanje of Scandinavië gaan. Daar is HBO Max gelanceerd. Of je wacht nog even een paar maanden!



NieuwsFilm

meest populair