Tweede 'Jungle Cruise' is als een rotsblok

Tweede 'Jungle Cruise' is als een rotsblok

Er wordt aan gewerkt, maar er is nog geen groen licht.

Heb jij een beetje genoten van Jungle Cruise met Dwayne "The Rock" Johnson en Emily Blunt? De film Jaume Collet-Serra (Black Adam) moet een vervolg krijgen, maar hoeveel prioriteit krijgt die film?

"We hebben een idee voor het verhaal, en we zijn in het proces dit af te ronden en aan te scherpen. Maar ja, het is een continu proces, en we zijn ermee bezig, het is in ontwikkeling," aldus producent Hiram Garcia.

Jungle Cruise 2 is een flinke rotsblok in beweging
"Het maakt deel uit van het spel waar het onze taak als producenten is om verschillende rotsblokken in beweging te krijgen. We duwen ze elke dag een klein beetje tegelijkertijd omhoog om ze over de heuvel te krijgen, om groen licht te krijgen en de films op te nemen," vervolgt Garcia. "Jungle Cruise is een van die prioriteiten, en we besteden elke dag veel tijd aan het duwen van dat rotsblok."

Zoals zo vele blockbusters wist Jungle Cruise geen indrukwekkende cijfers aan de box office neer te zetten. Wereldwijd werd er $221 miljoen omgezet bij een productiebudget van $200 miljoen. Via Disney+ werd er nog eens $100 miljoen opgehaald.

Met 62% op de Tomatometer op Rotten Tomatoes was de ontvangst gemiddeld. Het publiek is enthousiaster met een 6,6 op de IMDb en 92% als Audience Score op Rotten Tomatoes.

NieuwsFilm

meest populair