Sterk ontvangen Netflix-film gekraakt door kijkers

The Lost Daughter doet het niet goed bij het publiek.

Op 31 december verscheen één van de best ontvangen Netflix Orginal Films online. Het drama The Lost Daughter staat namelijk op 96 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Na een korte periode in de bioscoop, staat de film nu ook op Netflix. Het publiek is niet onder de indruk.

Een paar dagen geleden stond de Audience Score nog op een zeer redelijke 75 procent, maar die score is ondertussen gedaald naar een toch wel erg zwakke 43 procent, met een 2,7 / 5 als gemiddelde beoordeling.

Op de IMDb staat The Lost Daughter van debuterend regisseur Maggie Gyllenhaal (The Dark Knight) er duidelijk beter voor met een 6,8 / 10, maar ook die score is niet te vergelijken met de waanzinnige ontvangst onder de critici. Duidelijk weer een gevalletje waar het grote publiek het niet eens is met de gemiddelde opvatting van de schrijvende filmliefhebbers.

The Lost Daughter nu op Netflix
Desondanks zullen er waarschijnlijk nog voldoende mensen zijn die van de film kunnen genieten. Er zijn rollen voor onder meer Olivia Colman, Jessie Buckley en Dakota Johnson. Bekijk The Lost Daughter nu op Netflix.


In The Lost Daughter Een rustige vakantie aan de kust krijgt een duistere wending wanneer een vrouw geobsedeerd raakt door een jonge moeder in de buurt, en er herinneringen naar boven komen.

NieuwsFilm

meest populair