Tom Holland over dat hartverscheurende 'Spider-Man: No Way Home'-moment

Tom Holland over dat hartverscheurende 'Spider-Man: No Way Home'-moment

Dat deed wel even pijn.

Let op: dit artikel bevat SPOILERS.

Tom Holland verbreekt voor het eerst het zwijgen over een tragisch sterfgeval in Spider-Man: No Way Home. Een van de belangrijkste personages die Spider-Man ondersteunen komt in die film om het leven.

In de Marvel-film zie je hoe Aunt May om het leven komt. Zij zegt zelfs de "with great power, comes great responsibility"-tekst die voor de meeste Spider-Men die we tot nu toe zagen gereserveerd was voor Uncle Ben.

Spider-Man: No Way Home-sterfgeval
Holland sprak met Marvel.com over de releatie van May en Peter in de Homecoming-trilogie. Die was volgens hem "echt integraal voor het hart en ziel van het verhaal'.

Daarom raakt het mensen ook zo hard volgens de acteur. Zendaya vertelde daar ook over. Volgens haar was Aunt May cruciaal voor de manier waarop Peter Parker van Tom Holland werd: "zij voedde een lieve jonge man op en heeft dat helemaal alleen gedaan. Ze krijgt zeker niet de credit die ze verdient."

Hoewel dit een pijnlijk en uitdagend moment was om te filmen, zou Holland "er niets aan veranderen". En terecht, gezien de gigantische verdienste van de superheldenfilm die inmiddels boven het miljard staat.

NieuwsFilm

meest populair