Algemeen

Trailer Pirates 3

door Peter Hendrix op 18.03.2007 om 19:54 in Algemeen
Enkele oplettende Filmtotaal-gebruikers vonden op YouTube de nieuwe trailer van Pirates of the Caribbean: At World's End, die eigenlijk pas morgenavond officieel verschijnt. Let wel op: de trailer is in het Russisch en van de gebruikelijke YouTube-kwaliteit. Wie de 'full experience' wil in het Engels, wacht misschien best nog een dagje langer.16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Deweb

Avatar

OMG! OMG!

Dit wordt echt geweldig. Spektakel, spektakel! Volgens mij gaat dit deel 2 snel doen laten vergeten. Nu maar hopen dat het script niet weer met Jack aan de haal gaat en dat het gedeelte in het oosten niet weer zoiets is als bij de kanibalen in deel 2: tijdvulling.

Queenfan

Avatar

Ziet er stoer uit Smiley face


maar ik begrijp er geen drol van :P

Angelater

Avatar

Bij dat stukje (misschien 1 van de eerste) dat Jack iets zegt (en dan voor het eerst in Russisch) zie je iedereen verbaast kijken.
Alsof hij een slechte mop vertelde. Geweldig.
Verder erg benieuwd naar de Engelse trailer.

Feoreunn

Avatar

Ziet er in orde uit. Hetgeen ik het meest apprecieerd was het tweegevecht tussen Davy Jones en Jack (vermoed ik, wie zou het anders zijn, he). Dat verwachtte ik al in twee.

-Jelle-

Avatar

Versta het een beetje, maar wordt niet echt iets boeiends gezegd. Trailer ziet er wel goed uit, maar na het zeer matige 2e deel heb ik er niet zo veel vetrouwen in. Maar dat was ook gewoon een prutswerkje zonder script en eigenlijk een inleiding voor dit deel, dus toch nog wel een beetje benieuwd.

LuCos

Avatar

Ben benieuwd en veel nieuwgieriger geworden maar... Jammer dat het zo Hollywood is, Sparrow 1 op 1 gevecht met Davy Jones... Jammer....

Jusjuh

Avatar

LuCos "Ben benieuwd en veel nieuwgieriger geworden maar... Jammer dat het zo Hollywood is, Sparrow 1 op 1 gevecht met Davy Jones... Jammer...."


Dude. Wat dan?

Nr|Five

Avatar

Met een beetje googlen komt men heel ver! Smiley face

De russische trailer van wat beter beeldkwaliteit:

http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=196&item=1

// Nr|Five

Soldier

Avatar

Wow, alleen hoop ik niet dat het verhaal zo slecht word als bij Dead Men's Chest.

Deweb

Avatar

@LuCos: Wat is er mis met hollywoodiaans? Dat is PotC: Zwaardvechten, monsters, een beetje drama en nog meer vechten. Hoe gaver de plek, hoe gaver het gevecht.

Als ik het niet Hollywoodiaans wil kijk ik wel naar Immortel ad Vitam ofzo (en die film is dan slechts een voorbeeld), maar dit is gewoon puur Hollywoodiaans vermaak. Niet nadenken: kijken en popcorn vreten!

Maar dat is mijn mening...

Dieks

Avatar

Ik versta er nix van.....

nicos88

Avatar

"This video is no longer available"..

helaas..dan maar een dagje wachten

tukkerstein

Avatar

Onze vrienden van dailymotion gooien zelden wat weg, dus daar kun je hem nog bekijken: Klik

LuCos

Avatar

Jusjuh "Dude. Wat dan?"


Acteurs, verhaal, script, promotie, producers... En de film heeft allemaal "Hollywood"-regeltjes. Is opzich niet zo veel mis mee... Maar het is gewoon jammer dat je weet dat het lekker alles goed af gaat lopen... Ik durf te wedden dat Sparrow niet dood gaat.
Deweb "@LuCos: Wat is er mis met hollywoodiaans? Dat is PotC: Zwaardvechten, monsters, een beetje drama en nog meer vechten. Hoe gaver de plek, hoe gaver het gevecht.
. Niet nadenken: kijken en popcorn vreten!

Maar dat is mijn mening..."

Nou dat het allemaal zo van hetzelfde is. Kijk, als ik eerlijk ben vind ik Hollywood films niet slecht, maar het is altijd hetzelfde, en dat vind ik jammer.
Maar je hebt wel weer gelijk in: Niet nadenken maar kijken en popcorn vreten.
Dus misschien moet ik minder kritischer kijkenSmiley face

Deweb

Avatar

Op films als deze moet je inderdaad niet te kritisch zijn. Daar zijn dit soort films namelijk niet voor gemaakt.

Veel van hetzelfde is inderdaad niet goed, het kan zelfs saai zijn maar in het geval van PotC mag er, naar mijn mening, met hartelust met sabels worden gezwaait..voor iets anders is de serie namelijk niet goed (nuja: humor is ook belangrijk). En er zal toch een climax moeten zijn tussen de twee grootste vijanden van dit verhaal denk ik.

NieuwsFilm

meest populair