Jessica Chastain liep hoofdblessure op tijdens het filmen van 'The 355'

Jessica Chastain liep hoofdblessure op tijdens het filmen van 'The 355'

De actrice liep een grote hoofdblessure op tijdens het uitvoeren van haar eigen stunts.

Voor actrice Jessica Chastain is 2021 een interessant jaar geweest. Zo was ze te zien in meerdere producties waaronder The Eyes of Tammy Faye. Daarnaast heeft ze meegedaan aan een op de televisie uitgezonden remake van Scenes from a Marriage.

Het origineel wordt beschouwd als een van de beste werken van filmmaker Ingmar Bergman. Chastain en co-ster Oscar Isaac ontvingen veel lof voor hun acteerprestaties in deze remake.

The 355
Nu maakt de actrice zich klaar voor de release van haar nieuwste film getiteld The 355. In deze film speelt ze naast andere grote namen als Diane Kruger en Penélope Cruz.

De film is geregisseerd door Simon Kinberg en de film wordt beschreven als een spionage thriller. Toch blijkt het maken van deze film niet altijd even gemakkelijk te zijn geweest.

Jessica Chastain
In een recent interview vertelde Chastain dat ze persoonlijk alle sterren van de film heeft moeten opbellen. Dit omdat ze de cast aan boord moest krijgen voor het inzamelen van geld voor de film.

Het gevolg hiervan was dat de actrice met de rest van de cast ook een grote rol hadden in de productie van The 355. Hierdoor konden ze de film maken met aanzienlijke lagere kosten dan dat gewoon is.

Stunts
Echter betekende dit ook dat ze zelf hun eigen stunts moesten doen, waarvan een leidde tot een ernstige blessure. Chastain was bezig met een vechtscène op een marmeren vloer.

Maar ze had haar stappen verkeerd ingeschat, met als gevolg dat ze haar hoofd stootte terwijl ze op de grond viel. Een grote blauwe plek op haar hoofd moest nu teruggeduwd worden, want voordat ze snel naar het ziekenhuis gingen, moest de scène eerst enkele keren opnieuw opgenomen worden.

NieuwsFilm

meest populair