Gruwelijke retro-poster horrorfilm 'The Black Phone' met Ethan Hawke

Gruwelijke retro-poster horrorfilm 'The Black Phone' met Ethan Hawke

We gaan terug naar de jaren '80 met een heerlijke retro-afbeelding.

Eerder deze week werd er al een jaren '80-stijl poster voor de nieuwe Scream vrijgegeven, en vandaag is Scott Derricksons The Black Phone aan de beurt met een vergelijkbare retro-afbeelding. Je kunt de poster hieronder bekijken.

The Black Phone is gebaseerd op een kort verhaal van Joe Hill en gaat over een verlegen, doch slim 13-jarig jochie genaamd Finney (Mason Thames). Finney wordt ontvoerd door een sadistische moordenaar en gevangengezet in een geluidsdichte kelder. Wanneer een afgesloten telefoon in de kelder begint te rinkelen, ontdekt Finney dat hij de stemmen van eerdere slachtoffers van de moordenaar kan horen. Deze slachtoffertjes doen er alles aan om te voorkomen dat Finney hetzelfde overkomt als hen.

Killer Hawke
In de film zien we verder Jeremy Davies (als Finney's vader), Madeleine McGraw (als Finney's zus) en James Ransone als een personage genaamd Max. Ethan Hawke voert de film aan als de grote schurk, die de bijnaam The Grabber heeft en een masker ontworpen door Tom Savini draagt.

Derrickson schreef het script van de film samen met C. Robert Cargill. Beide heren produceerden de film samen met Jason Blum van Blumhouse. Auteur Hill is een uitvoerend producent.

The Black Phone moet deze zomer de bioscopen bereiken.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair