Eerste 'Scream'-clip brengt oude bekenden weer bij elkaar

Eerste 'Scream'-clip brengt oude bekenden weer bij elkaar

Sydney en Dewey zijn weer samen.

In de Verenigde Staten duurt het nog ongeveer een week tot Scream in de bioscoop draait. We weten nog bijzonder weinig over de film, behalve dat alle belangrijke castleden terugkeren.

Franchise-sterren Neve Campbell en David Arquette verschenen bij Good Morning America en namen een clip mee. In de video onderaan dit artikel zie je vanaf 1 minuut, 34 seconden de eerste clip voor de film. Het tweetal vertelt daarnaast kort wat over de nieuwe film.

Scream-clip
"Ik kan je niet al te veel vertellen. Wel kan ik je zeggen dat ze zich op een goed moment in haar leven bevindt," aldus Campbell over haar personage Sydney Prescott in Scream.

"Ze is een moeder nu en dat geeft haar een heel niveau van felheid. Ze is content en daarna breekt chaos uit, omdat het een Scream-film is." Het duo vertelt ook over de terugkeer naar de franchise, voor het eerst in een decennium en het werken met nieuwe castleden.

De trailers lieten zien dat de nieuwe Ghostface zich in ​​Scream richt op de familie van andere moordenaars uit de vorige films. Daaronder bevinden zich Stu Macher en Billy Loomis, Mrs. Loomis en Mickey Altieri, Roman Bridger en Charlie Walker en Jill Roberts.

Sydney is familie van twee van de moordenaars en komt dus weer tegenover Ghostface te staan:



NieuwsFilm

meest populair