Vierbenige tegenspeler wilde toekomstig drievoudig vader Nicolas Cage dood hebben

Vierbenige tegenspeler wilde toekomstig drievoudig vader Nicolas Cage dood hebben

Er gebeurt altijd wel wat in het leven van de acteur...

Één van de eerstvolgende titels waarin we workaholic Nicolas Cage (58) weer terug gaan zien, is de western Butcher's Crossing.

In een rondetafelgesprek vertelde Cage een anekdote over een tegenspeler die tijdens de opnames herhaaldelijk probeerde hem te doden.

Het castlid in kwestie? Een paard genaamd Rain Man: "Hij bleef proberen me uit het zadel te gooien en probeerde zodanig te rennen dat ik met mijn hoofd tegen de daken sloeg. Als ik dan afstapte om aardig te zijn, gaf hij mij een kopstoot. Nee, ik heb altijd goede ervaringen met dieren gehad, maar hier ben ik blij dat ik er levend vanaf ben gekomen".

Daddy!
Naast die bijna-dood-ervaring is er ook heuglijk nieuws voor de acteur, want hij wordt voor de derde keer papa. Volgens US Weekly is zijn kersverse vrouw Riko Shibata in blijde verwachting.

Cage was vier keer eerder getrouwd. Met Patricia Arquette, Lisa Marie Presley en Alice Kim met wie hij zoontje Kal-El kreeg. Daarna was hij extreem kort (maar liefst vier dagen) getrouwd met Erika Koike.

NieuwsFilm

meest populair