Zack Snyder's DCEU-films flopten om wie hij is (vindt een voormalig Warner Bros,-chef)

Zack Snyder's DCEU-films flopten om wie hij is (vindt een voormalig Warner Bros,-chef)

Zack Snyder's manier van openheid zou slecht hebben uitgepakt?

Hoewel critici als je een blik op Rotten Tomatoes werpt niet helemaal fan zijn van Zack Snyders werk, heeft de regisseur heel wat fans die voor hem door het vuur gaan.

Mensen die met Snyder samenwerkten zijn altijd vol lof over de filmmaker op zowel persoonlijk als professioneel vlak. En zeggen altijd hoe graag ze met hem samenwerken en dat ze met groot plezier nog eens terug willen keren voor een nieuwe samenwerking.

Te open?
Greg Silverman, die in het verleden werkte voor Warner Bros., claimt dat de benaderbaarheid en de down-to-earth persoonlijkheid van Zack Snyder misschien wel ten grondslag ligt aan 't feit dat veel van zijn werk bepaald niet met veel lof ontvangen is.

Dat stelde hij op Twitter; zijn "vermoeden is altijd geweest dat Zack's vriendelijkheid, openheid en enthousiasme een omgeving heeft gecreëerd voor critici om zijn werk onder te waarderen. Omdat hij een degelijk en benaderbaar, nederig mens is, past hij niet in de mal van een auteur. Shitty. Zou het tegenovergestelde moeten zijn":



Het is een bijzondere manier van kijken naar Snyder en de redenen waarom z'n werk niet zo goed ontvangen wordt.

NieuwsFilm

meest populair