'Jurassic World: Dominion' onthult actievolle foto

'Jurassic World: Dominion' onthult actievolle foto

Jurassic World: Dominion onthult Chris Pratt met een nieuw castlid.

Een nieuwe foto van Jurassic World: Dominion laat Chris Pratt en DeWanda Wise zien, bewapend en klaar voor de strijd.

De film Jurassic World: Dominion wordt geregisseerd door Colin Trevorrow en brengt niet alleen de Jurassic World-castleden terug, maar ook de Jurassic Park-castleden. En dan zijn er de nieuwkomers, waaronder DeWanda Wise, van wie we niet weten welk personage ze precies speelt.

Jurassic World: Dominion-foto
Het verhaal van Jurassic World: Dominion is nog altijd niet bekend, al weten we dat het verhaal de draad oppikt na het einde van Jurassic World: Fallen Kingdom.

Daarin zagen we nog hoe de dinosaurussen los braken van hun gevangenis op het vasteland, waardoor ze dus weg van het eiland leven en ineens samen met mensen bestaan. In de preview zagen we de T-Rex een drive-in bioscoop aanvallen terwijl ze achterna gejaagd werd door een helikopter.

Een aspect waar Jurassic World: Dominion ook in schijnt te duiken, is de tijd waarin dino's echt nog in het wild leefden. Ver, ver voor de mensheid dus. Dat levert in elk geval gevaarlijke situaties op.

Op het nieuwe beeld zie je Pratt's Owen Grady en Wise's nog naamloze personage met een mes in de hand, klaar voor het gevecht:


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair