Algemeen

Trailer en clip Pirates 3

door Peter Hendrix op 20.03.2007 om 04:49 in Algemeen
Filmtotaal is er van de eerste minuut bij om jullie de langverwachte trailer van Pirates of the Caribbean: At World's End aan te bieden én een exclusieve clip in Windows Media of Quicktime-formaat.

Vanaf 23 mei - twee dagen voor de Amerikaanse release - in de Nederlandse bioscoopzalen.16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Papigiulio

Avatar

Beeetje schrale-ali resolutie. :(

Aardbei

Avatar

Papigiulio "beeetje schrale-ali resolutie. :("


Inderdaad, daarom kan je op http://www.movies.yahoo.com de trailer in HD bekijken, zoals ook vermeld staat in dat mooie flashdingetje hierboven ;)

Papigiulio

Avatar

Aardbei "Inderdaad, daarom kan je op http://www.movies.yahoo.com de trailer in HD bekijken, zoals ook vermeld staat in dat mooie flashdingetje hierboven ;)"


gottegot ik slaap echt nog half hehe thnx.

Btw neemt niet weg dat dit echt een vette film wordt. Smiley face

Skull

Avatar

Ok, dit gaat dus echt wel een topper worden. Duurt helaas nog wel een tijdje voordat hij hier uitkomt maar ja.. trailer is iig veel belovend

Soldier

Avatar

Dit lijkt een beetje Pirates 2: Dead Men's Chest maar dan op steroids, hollywood spektakel op z'n best :+O+ :E

Miss A*

Avatar

Arrrr! Hier kijk ik dus echt naar uit, wat een heerlijke trailer! T+) Two thumbs up!

HertogJan

Avatar

Gave trailer hoor. Die extra clip is ook leuk overigens.

Deweb

Avatar

Ik vond de russische versie toch beter klinken.

De clip is erg grappig, maar maakt een beetje mijn laatste angst groter: Het script gaat aan de haal met de figuren. Laat het niet waar zijn, alsjeblieft.

therealalexander

Avatar

Lijkt me wel geinig, maar toch zal de film denk ik minder zijn dan deel 1. Waar deel 1 een mooie film was die gewoon op zichzelf kon staan. Was deel 2 een mislukt uitgerekt tussenvoegsel om geld te verdienen... en is deel 3 een overdreven showdown tussen iedereen vs iedereen... en dat doet het altijd goed in de bioscoop (star wars, LOTR, matrix)... erg origineel en sterk lijkt het me dus niet, hooguit vermakelijk en geldklopperij ;)

Feoreunn

Avatar

Deweb "Ik vond de russische versie toch beter klinken.

De clip is erg grappig, maar maakt een beetje mijn laatste angst groter: Het script gaat aan de haal met de figuren. Laat het niet waar zijn, alsjeblieft."


Dat vind ik ook, Deweb. Hoe meer humor, hoe benauwder ik wordt dat dit gewoon in dezelfde lijn van Dead Man's Chest gaat liggen, waarbij elk goed personage geridiculiseerd wordt.

Max v

Avatar

Feoreunn "Dat vind ik ook, Deweb. Hoe meer humor, hoe benauwder ik wordt dat dit gewoon in dezelfde lijn van Dead Man's Chest gaat liggen, waarbij elk goed personage geridiculiseerd wordt."


Het is toch ook logisch dat de film in de lijn van Dead Man's Chest gaat liggen, omdat het een vervolg is? Ik had in elk geval niets anders verwacht dan dat ze er opnieuw een schepje bovenop zouden doen, zeker met die spectaculaire climax aan het einde van Pirates 2 (niet dat ik er blij van word, maar dat is het punt niet).

siempjah

Avatar

Hahahhahah what arrrrrrrrrrrrrrr you doing?:W

Deweb

Avatar

Anderzijds, als ik de trailer zo zie dan kan het ook zijn dat deel 2 niets was dan een waardeloze introductie van Davey Jones, zijn hart, Jack's schuld bij hem en Barbossa's terugkeer om ervoor te zorgen dat de oorlog tussen piraten en soldaten een stuk spectaculairder zou worden.

LuCos

Avatar

Deweb "Ik vond de russische versie toch beter klinken.

De clip is erg grappig, maar maakt een beetje mijn laatste angst groter: Het script gaat aan de haal met de figuren. Laat het niet waar zijn, alsjeblieft."


Ja, en dat bedoelde ik nou ook in het vorige bericht over de trailer Smiley face:
Zie http://www.filmtotaal.nl/module.php?section=newsDetails&newsID=8793

wallace

Avatar

Prachtig,

ik vond 1 het minste toen ik deel 2 had gezien vond ik die al veel cooler. en dat stuk dat jack tegen die man die van die tentakels aan zijn hoofd heeft. zie er ook cool uit man en die muiziek is nog mooier er bij

NieuwsFilm

meest populair