In ELKE 'Spider-Man'-film tot nu toe was Kraven the Hunter de voornaamste schurk

In ELKE 'Spider-Man'-film tot nu toe was Kraven the Hunter de voornaamste schurk

Spidey nam het bijna tegen Kraven the Hunter op.

Spider-Man: No Way Home is in de Verenigde Staten al een tijdje in de bioscoop te zien. Het is een van de meest succesvolle Marvel-films in de geschiedenis.

Dankzij de trailers voor Spider-Man: No Way Home weten we al dat de film laat zien hoe schurken uit het multiversum ineens doordringen tot het Marvel Cinematic Universe. Maar het scheelde niet veel, of een andere schurk was te zien. En niet alleen in deze film.

Altijd al Kraven the Hunter
Regisseur Jon Watts gaf al na Spider-Man: Far From Home aan dat hij het tof zou vinden om Kraven the Hunter op een gegeven moment te laten zien tegenover Spider-Man. Dat gaf fans hoop dat 'ie in deze film zou zitten.

Schrijvers Chris McKenna en Erik Sommers vertellen nu in een interview met The Wrap dat dit in elk geval in elk van de scenario's van de drie solofilms voor Spider-Man die het MCU tot nu toe rijk is het geval was.

"Ik denk niet dat er een versie van het scenario van een van de Spider-Man-versies was, waarin Kraven the Hunter niet de voornaamste schurk was. Kraven is cool. Hij heeft het bont en allemaal die andere dingen", aldus Sommers tegenover The Wrap.

Nu maar hopen dat het op een zeker moment ook lukt.

NieuwsFilm

meest populair