Gekraakte film wordt op Netflix toch een kijkcijferhit

Gekraakte film wordt op Netflix toch een kijkcijferhit

Een film met onder meer Ryan Reynolds en Jeff Bridges.

Sinds kort staat de film R.I.P.D.: Rest in Peace Department van regisseur Robert Schwentke op Netflix. De film was in 2013 een waanzinnige flop, terwijl wel grote namen als Ryan Reynolds en Jeff Bridges in de comicverfilming zitten.

De avontuurlijke actiefilm belandde tot op heden niet in de top drie maar is wel terug te vinden op de zevende plaats van de tien beste bekeken film op Netflix in Nederland, achter Spider-Man: Homecoming en voor Zwaar Verliefd! 2.

R.I.P.D.: Rest in Peace Department
Met een budget van $130 miljoen haalde R.I.P.D. in 2013 nog geen $70 miljoen wereldwijd op. Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat de film op slechts 12 procent. Het publiek is eveneens niet tevreden over de blockbuster.

R.I.P.D.: Rest in Peace Department kijk je nu op Netflix of je laat hem gewoon even lopen. Er staan zeker betere films op de streamingdienst.


R.I.P.D. gaat zowel professioneel als privé uitstekend met hem, maar dan wordt hij tijdens zijn dienst neergeschoten. Nu hij niet meer onder de levenden is, gaat hij werken bij de R.I.P.D. (Rest in Peace Department) met als voornaamste doel het opsporen van zijn moordenaar. Dit doet hij met de hulp van de (letterlijk) eeuwenoude Roy Pulsipher.

NieuwsFilm

meest populair