De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Don't Look Up (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam McKay | Cast: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, e.a.
Astronomiestudente Kate Dibiasky ontdekt op satellietbeelden een nieuwe komeet. Haar professor Randall Mindy berekent dat deze echter op weg is richting de aarde en over pakweg een halfjaar in zal slaan. De twee gaan op een mediatour om de bevolking te waarschuwen voor het aankomende gevaarte. Maar niemand blijkt geïnteresseerd in echt nieuws.

Mother/Android (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mattson Tomlin | Cast: Chloë Grace Moretz, Algee Smith, Raúl Castillo, e.a.
Wanneer de mensheid verwikkeld raakt in een oorlog met gewelddadige androïden, vluchten de hoogzwangere Georgia en haar vriend Sam. Wanhopig gaan ze op zoek naar een veilige plek om hun baby op de aarde te kunnen zetten. De twee hebben echter pech, want ze belanden in een bolwerk van opstandige androïden.

American Assassin (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Cuesta | Cast: Dylan O'Brien, Michael Keaton, Sanaa Lathan, e.a.
Student Mitch Rapp is met zijn vriendin Katrina Harper op vakantie op Ibiza. Er vindt een terroristische aanslag plaats, waarbij Harper om het leven komt. Rapp weet de terrorist te traceren en besluit een wraakactie voor te bereiden. Hierdoor komt hij op de radar van de CIA te staan. De CIA besluit hem te rekruteren en hem op te leiden voor een missie.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair