bioscoop release

American Assassin (2017)

play
  • Thriller
  • Actie
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

American Assassin is het verhaal van de legendarische CIA agent Mitch Rapp. Lang voordat hij op terroristen begon te jagen, was Rapp een ervaren sporter en begaafd academicus. Toen sloeg het noodlot toe en werd hij geworven door een elite-eenheid van de Amerikaanse geheime dienst. Nadat hij zijn training heeft afgerond, waarin hem de vaardigheden om zowel in het binnen- als buitenland gevaarlijke vijanden te doden zijn aangeleerd, is hij een man herboren met maar één doel voor ogen: wraak.

Regie
Jeffrey Nachmanoff
Michael Cuesta
Cast
Bruce Willis, Scott Adkins, Dylan O'Brien, Michael Keaton, Taylor Kitsch, Sanaa Lathan, David Suchet, Navid Negahban, Trevor White, Mohammed Bakri, Alaa Oumouzoune, Michael Wildman, Bentley Kalu, Sydney White, Evie Wray, Kamil Lemieszewski, Joost Janssen, Shiva Negar, Göksun Çam, Kiera Bell.
Release
15.09.2017
Release NL
21.09.2017

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

alle artikelen (9)

American Assassin Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

American Assassin

acties