Nieuwe poster 'American Assassin' bevat alle helden (en de schurk)

Nieuwe poster 'American Assassin' bevat alle helden (en de schurk)

Binnenkort draait de actiethriller in de bioscoop.

CBS Films en Lionsgate hebben een nieuwe poster vrijgegeven voor American Assassin, die ons de voornaamste castleden van de actiethriller laat zien. We zien op de poster Dylan O'Brien (Mitch Rapp), Sanaa Lathan (Irene Kennedy), Michael Keaton (Stan Hurley), Shiva Negar (Annika) en Taylor Kitsch (Ghost).

De film van regisseur Michael Cuesta draait om Mitch Rapp, een CIA-agent die onder leiding van Koude Oorlog-veteraan Stan Hurley staat. Het duo krijgt van CIA-directeur Irene Kennedy de opdracht een golf aanvallen op zowel militaire als burgerlijke doelwitten te onderzoeken. Samen ontdekt het drietal een patroon in het geweld, waarop ze op een gezamenlijke missie moeten met een dodelijke Turkse agente (Negar), om een mysterieuze man (Kitch) ervan te weerhouden een Wereldoorlog in het Midden-oosten te beginnen.

Cuesta baseerde zich op een van de vijftien boeken van Vince Flynn die verschenen over Mitch Rapp. Gezamenlijk verkochten ze 20 miljoen exemplaren. Wat vinden jullie van de poster? De release van American Assassin staat gepland voor 21 september.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair