Terroristen komen bloederig aan hun eind in red-band trailer 'American Assassin'

Allemaal dankzij Dylan O'Brien en Michael Keaton.

Lionsgate en CBS Films hebben ons op een nieuwe trailer getrakteerd van American Assassin, een red-band variant welteverstaan. Daarin zien we uiteraard hoofdrolspelers Dylan O'Brien, Michael Keaton, Sanaa Lathan en Taylor Kitsch. Ook worden er aardig wat wapens afgevuurd en stunts uitgevoerd. Overigens tref je daaronder een versie van dezelfde trailer aan zonder het bloedvergieten.

Mitch Rapp is een beginnende CIA-agent wiens vriendin omkomt bij een terroristische aanslag. CIA-directrice Irene Kennedy stelt Koude Oorlog-veteraan Thomas Stansfield daarop aan om Rapp onder zijn vleugels te nemen en hem alles te leren over terroristen. Maar bovenal hoe je ze moet vinden en uitschakelen. De wraakvolle en zeer gemotiveerde Rapp heeft de kneepjes van het vak al snel door. Dan krijgen hij en Stansfield de taak om willekeurige aanvallen te onderzoeken, gericht op zowel militairen als op burgers. Het tweetal landt weldra op een spoor dat naar een mysterieuze man leidt met één missie: een wereldoorlog in het Midden-Oosten ontketenen.





American Assassin is gebaseerd op het gelijknamige werk van schrijver Vince Flynn, die in 2013 overleed aan de gevolgen van prostaatkanker. De regie is in handen van Michael Cuesta, het schrijfwerk in die van meerdere mensen, waaronder Stephen Schiff. Rond Mitch Rapp zijn er vijftien boeken geschreven, een zestiende genaamd Enemy of the State komt later dit jaar uit. Sinds het heengaan van Flynn heeft Kyle Mills het schrijfwerk overgenomen. Zie hieronder ook nog een poster van de film die 15 september uitkomt in de Amerikaanse bioscopen.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair