Vergeten thriller dringt Nederlandse Netflix Top 10 binnen

Vergeten thriller dringt Nederlandse Netflix Top 10 binnen

De kleine thriller is nu te zien op de bekende streamingdienst.

Veelal zie je in de Netflix Top 10 nieuwe filmtitels staan, maar nu duikt er opeens een oudere actiethriller op die je misschien helemaal van je netvlies is verdwenen. Het betreft American Assassin van regisseur Michael Cuesta.

Dit weekend stond de film op de achtste plaats in de bekende top tien met de meest gestreamde films op Netflix. Alleen de films Don't Look Up en Mother / Android werden beter bekeken. American Assassin deed het wel beter dan het sterk ontvangen The Lost Daughter.

Actiethriller American Assassin
Het $33 - 63 miljoen kostende American Assassin verscheen in 2017 en heeft hoofdrollen voor Dylan O'Brien, Michael Keaton, Sanaa Lathan, Shiva Negar en Taylor Kitsch. De film leverde een kleine $70 miljoen op na een wisselend ontvangst. Hieronder de trailer.


American Assassin is het verhaal van de legendarische CIA agent Mitch Rapp. Lang voordat hij op terroristen begon te jagen, was Rapp een ervaren sporter en begaafd academicus. Toen sloeg het noodlot toe en werd hij geworven door een elite-eenheid van de Amerikaanse geheime dienst.

Nadat hij zijn training heeft afgerond, waarin hem de vaardigheden om zowel in het binnen- als buitenland gevaarlijke vijanden te doden zijn aangeleerd, is hij een man herboren met maar één doel voor ogen: wraak.

NieuwsFilm

meest populair