De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

The Theory of Everything (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Marsh | Cast: Eddie Redmayne, Felicity Jones, Charlie Cox, e.a.
Stephen Hawking studeert natuurkunde aan de Universiteit van Cambridge en werkt hard om zijn doctoraat te behalen. Hij wordt verliefd op Jane Wilde, die zelf literatuur studeert. Maar dan krijgt hij te horen dat hij de spierziekte ALS heeft. Terwijl hij lichamelijk steeds verder aftakelt en steeds afhankelijker wordt van zijn geliefde, zet hij alles op alles om zijn wetenschappelijk werk voort te zetten.

American Gangster (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridley Scott | Cast: Denzel Washington, Russell Crowe, Chiwetel Ejiofor, e.a.
New York, jaren zestig. Na het overlijden van zijn baas, weet de charismatische Frank Lucas met succes een eigen drugsimperium op te bouwen. Dat doet hij door te werken met een strakke ethische code en door drugs op een slimme manier uit Azië te importeren. Lucas krijgt echter te maken met Richie Roberts, een onkreukbare politieman, en moordlustige concurrenten die zijn handel bedreigen.

Straight Outta Compton (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: F. Gary Gray | Cast: O'Shea Jackson Jr., Corey Hawkins, Neil Brown Jr., e.a.
Los Angeles, jaren tachtig. Vijf hiphopartiesten - Dr. Dre, Ice Cube, Easy E, DJ Yella en MC Ren - groeiden op in de gevaarlijke stad Compton en richten nu samen de groep N.W.A. op. Met hun provocerende teksten uiten de mannen hun frustratie over hun stad. Hun muziek slaat aan en daardoor weet groep de muziekcultuur voorgoed te veranderen en een sociale revolutie te ontketenen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair