3 waanzinnige topfilms om vanavond te kijken

3 waanzinnige topfilms om vanavond te kijken

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Antlers (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Cooper | Cast: Keri Russell, Jeremy T. Thomas, Jesse Plemons, e.a. | Te zien op: Disney Plus
Julia, een lerares uit een klein stadje die worstelt met haar verleden, merkt dat er iets niet klopt met Lucas, een van haar leerlingen. Hij is stil, ziet er onverzorgd uit en maakt vreemde tekeningen. Bezorgd probeert Julia samen met haar broer Paul, de sheriff, meer te weten te komen over het gezinsleven van Lucas. Zo stuiten de twee op een gevaarlijk geheim en een eeuwenoud kwaad.

The Mauritanian (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kevin Macdonald | Cast: Tahar Rahim, Jodie Foster, Benedict Cumberbatch, e.a. | Te zien op: Pathé Thuis (gratis!)
Veertien jaar geleden werd Mohamedou Ould Salahi opgepakt en zonder rechterlijke tussenkomst gevangengezet op Guantanamo Bay. De Amerikaanse regering meent dat hij betrokken was bij de terreuraanslagen van 9/11. Advocaat Nancy Hollander en haar assistent Teri Duncan horen van de zaak en besluiten Salahi te gaan helpen. Hun inzet wordt echter zwaar bemoeilijkt door militair aanklager Stuart Couch.

Dirty Grandpa (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dan Mazer | Cast: Zac Efron, Robert De Niro, Zoey Deutch, e.a. | Te zien op: Netflix
Jason, een nogal saaie advocaat, gaat binnenkort trouwen met Meredith. Dit tot grote ergernis van zijn opa Dick, een voormalig legergeneraal die net weduwnaar is geworden. Om zijn kleinzoon op andere gedachten te brengen, besluit hij hem mee te vragen op een wilde trip naar Florida, waar feestjes, drank en seks op hen staan te wachten.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair