3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van deze streamingdienst vandaag eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

12 Years a Slave (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steve McQueen | Cast: Chiwetel Ejiofor, Lupita Nyong'o, Michael Fassbender, e.a.
New York, 1841. Solomon Northup, een vrije zwarte violist en timmerman, wordt op een dag gedrogeerd, ontvoerd en verkocht als slaaf. Hij vecht om te overleven, maar ook om zijn waardigheid te behouden. Niemand luistert naar Northup als hij vertelt een vrij man te zijn. Pas na twaalf jaar in deze gruwelijke, mensonterende omstandigheden vindt hij een nieuw teken van hoop voor hereniging met zijn gezin.

The Farewell (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lulu Wang | Cast: Awkwafina, Tzi Ma, Diana Lin, e.a.
Wanneer de familie van Billi, een dertiger die het hoopt te maken als schrijver, erachter komt dat hun geliefde grootmoeder is gediagnosticeerd met terminale longkanker, besluiten ze om dit slechte nieuws voor haar te verzwijgen. In plaats daarvan organiseert de familie een geïmproviseerde bruiloft in China. Ook Billi keert terug, maar begint al snel moeite te krijgen met het moeten liegen tegen haar oma.

La vie d'Adèle (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Abdellatif Kechiche | Cast: Adèle Exarchopoulos, Léa Seydoux, Salim Kechiouche, e.a.
De vijftienjarige Adèle gaat onder druk van haar vriendinnen op date met Thomas. Onderweg passeert ze Emma, een jonge vrouw met blauw haar. Adèle kan Emma niet meer uit haar hoofd zetten. Wanneer ze later haar relatie met Thomas verbreekt en Emma opnieuw tegenkomt, begint Adèle al snel verliefd op haar te worden. De twee krijgen een relatie; een relatie die ook zo haar dieptepunten kent.



Meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair